Program

birds of unknown (SI)

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Patricija Škof - ének
  • Tibor Pernarčič - tenorszaxofon
  • Tilen Beigot - gitár

Galériajegyek kedvezményes áron a helyszínen kaphatók a koncertre abban az esetben is, ha online elővételben már elfogytak a jegyek. Italkínálatunk az alsó szint bárpultjánál érhető el a galérián helyet foglaló vendégeink részére.

A legtöbb ember legalább egyszer eljátszik a gondolattal, milyen lehet madárként a szelek szárnyán utazni a táj felett. A három szlovén fiatal alkotta birds of unknown trió elhozza a súlytalanság olyannyira vágyott élményét: személyes és éteri zenéjük a madarak lebegésének perspektívájából láttatja világunkat és a művészetet, miközben gyengéd nyugalommal tart az ismeretlen felé. Ahogy nevük is sugallja, a zenekar nem kívánja műfajok korlátai közé szorítani a tevékenységét, ehelyett az alkotás szabadságával jegyzi el magát. Egyetlen céljuk, hogy megtalálják a történetükhöz legjobban illő kifejezési módot, amelyhez a jazzből, az avantgárdból és a soulból merítenek ihletet.

A három „madár” mindegyike Szlovéniából repült ki Európa és az USA neves oktatási intézményeibe és fesztiváljaira. Az együttest 2020-ban alapították, amikor Tibor csatlakozott Patricija és Tilen 2018 óta aktív duójához. Tavaly Gently sailing címmel jelentették meg első albumukat. Ugyanebben az évben a Footprints projekt szlovén művészeivé választották őket, amelynek keretében idén európai turnén bontogathatják tovább a szárnyaikat. 

 

Jegyek 3200 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
2Kép
2023 április 14 péntek