Program

Cirkusz-KA | Fehér, arany – lemezbemutató koncert

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Szlávics Anna - ének
  • Rock Tamás - gitár
  • Arday Dániel - nagybőgő
  • Clemente Gábor - ütőhangszerek
  • vendégek:
  • György Andi – hegedű
  • Somogyi Márton – zongora, billentyűk
  • Pantali Bence – elektromos gitár, furulya, effektek

GALÉRIAJEGYEK a helyszínen még  elérhetők lesznek a koncertre, az online elővétel lezárása után is. A galérián helyet foglaló vendégeink számára italrendelés az alsó bárpultnál lehetséges. Mindenkit örömmel várunk az Opus Jazz Clubban!

"A Cirkusz-Ka álom-világzenéje egyhelyben is elrepíthet a megszokás kikötőiből, a képzelet tükörré simult tengerein túlra…" - Papp Máté

A Szlávics Anna és Rock Tamás szerzőpáros saját dalainak előadására alapította a Cirkusz-KA zenekart. Berlin, Párizs, Hamburg, Kairó, Róma, Brüsszel, Wroclaw, Szicília, Barcelona csak néhány azok közül a városok közül, ahol magyar nyelvű, saját repertoárjukkal turnéztak. Negyedik nagylemezük Fehér, arany címmel a NarRator Records kiadásában idén decemberben jelenik meg. E tematikus albumon a téli ünnepkörhöz köthető dalok szerepelnek, ugyanakkor ezeket a kompozíciókat nem annyira a dalszövegek témája, mint inkább a meditatív, sound design elemekkel is támogatott festői hangzás fogja össze.

„A dalok hangszerelésekor megadtuk magunknak azt a szabadságot, hogy nem elsősorban színpadi megszólalásunk lehetőségeit és korlátait tartottuk szem előtt. A lemez elkészítése után kezdtük a színpadra hangszerelni a dalokat. December 11-én az új lemez élőben még soha el nem hangzott dalaival készülünk, de a régebbi dalok is többségében új, még nem hallott hangszerelésben kerülnek színpadra. György Andi hegedűn, Somogyi Márton zongorán, Pantali Bence elektromos gitáron, furulyákon fog velünk muzsikálni, egy egyszeri, megismételhetetlen zenei találkozás lesz" – ígéri Szlávics Anna, a zenekar énekes-szövegírója. A december 11-én, a NarRator Records kiadói gondozásában megjelenő új lemezt – melynek borítóját Molnár Csaba tervezte – az elsők között veheti kézbe az Opus Jazz Club közönsége. 

Jegyek 2000 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

2021 december 11 szombat