Program

Symbiosis 5, vendég: Ávéd János

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Drippey Máté - szaxofon
  • Cseh Péter - gitár
  • Kapolcsi-Szabó Levente - zongora
  • Gyányi Tamás - nagybőgő
  • Majsai Roland - dob
  • vendég:
  • Ávéd János - szaxofon

Galériajegyek kedvezményes áron a helyszínen kaphatók a koncertre abban az esetben is, ha online elővételben már elfogytak a jegyek. Italkínálatunk az alsó szint bárpultjánál érhető el a galérián helyet foglaló vendégeink részére.

A Symbiosis 5 tagjai a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen találkoztak, és 2020-ban kezdték el a közös munkát. Saját kompozíciókból álló repertoárt fejlesztettek ki, amely ötvözi a modális és a kortárs jazz elemeit.

Az együttes 2021-ben szerepelt először nagyobb színpadon: a Babel-Laureate World Jazz Versenyen, ahol harmadik helyen végzett. Ezt követően 2022-ben külföldi nemzetközi versenyeken szerzett elismerést; nyáron a spanyolországi Getxo International Jazz Competition and Festival, majd télen a Sibiu International Jazz Competition első helyén végzett. További elismeréseket és díjakat gyűjtöttek be a tavalyi évben is, januárban például nemcsak a Müpa Jazz Showcase szakmai és közönségdíját nyerték el, hanem két különdíjban is részesültek.

A csapat ismét vendégszólistával lép az Opus színpadára, ezúttal Ávéd János csatlakozik hozzájuk.

 

A koncert a Felhangolva! program keretében, a MOL-Új Európa Alapítvány támogatásával valósulhatott meg. További részletek és programok: https://felhangolva.hu/

Jegyek 2800 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
2Kép
2024 július 12 péntek