Program

Régis Huby 4tet (F) : Equal Crossing

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Régis Huby - hegedű, elektronika
  • Marc Ducret - gitár
  • Bruno Angelini - zongora, Fender, elektronika
  • Michele Rabbia - ütőhangszerek, elektronika

A hegedűs, zeneszerző, improvizációs művész és producer, Régis Huby minden bizonnyal bármiféle beskatulyázás esküdt ellensége. A számtalan projekt, amiben részt vesz vagy létrehoz, mind-mind a legkülönfélébb stílusok közötti találkozás egy-egy gyümölcse, legyen szó bár a klasszikus zene, a poszt-rock vagy éppen a hagyományos himnuszok világáról. Az „új” zenék alkotása iránti törekvéseiben az ő kulcsszava mindig is a kísérletezés volt.

2015-ben alapított kvartettje is ilyen új találkozások és kísérletek tárgya és eredménye, olyan zenészekkel, akik korábban nem, vagy csak igen ritkán működtek együtt. Mint Huby esetében oly gyakori, ez a projekt, ahogy Equal Crossing címmel 2016-ban megjelent lemezük címe is utal rá, a komponálás és improvizáció, az akusztika és az elektronika, s egyben a különböző stílusok, történetek és kultúrák közti egyenrangú utak kereszteződése. Elektro-akusztikus kamarazene az egyensúly megteremtése érdekében.

Régis Huby „tettestársai” a kvartettben a francia és egyben az európai jazz színtér legkiválóbb művészei közül kerülnek ki, elég ha csupán rövid felefedezőutakat teszünk bármelyikük honlapján.

regishuby.virb.com  
marcducret.com  
brunoangelini.com  
michelerabbia.com 

Jegyek 1500 forintos áron kaphatók a helyszínen,
az InterTicket országos Jegypont hálózatában, valamint a jegy.hu oldalon.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba
váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.

Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.

Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
2Kép
2018 május 29 kedd