Program

ELMARAD | Modern Art Orchestra feat. Brian Charette

19:30
Koncertterem
Közreműködik:
  • Brian Charette – orgonaművész
  • Vas Bence – zeneszerző, orgonaművész (MAO Masterclass)
  • Modern Art Orchestra
  • Művészeti vezető: Fekete-Kovács Kornél

Kedves Vendégeink!
A Magyarországon 2020. március 11-én elrendelt veszélyhelyzet intézkedéseivel összhangban 2020. március 14. és április 30. között a Budapest Music Center összes rendezvénye vis maior miatt elmarad. Az április 30-át követő programokra a jegyárusítást további döntésig szüneteltetjük. Kérjük, kövessék figyelemmel weboldalunkat a programokkal kapcsolatban.
Az elmaradt koncertekre online megvásárolt jegyek árát az Interticket Kft. automatikusan visszatéríti, a személyesen megváltott belépők a vásárlás helyén válthatók vissza. 
Megértésüket köszönjük!
Budapest Music Center
2020. március 30.


A MAO soron következő nagykoncertje ismét különleges élményt ígér, hiszen az est főszereplője az orgona lesz. Az orgona azért is különleges hangszer, mert komplex hangzása, változatos dinamikája eleve a nagyzenekar hangzását imitálja. Nem idegen az együttestől, hogy orgonista művészt lát vendégül, hiszen a hazánkban nagy hírnévnek örvendő Rhoda Scott már több alkalommal csatlakozott az együtteshez.

Az április 26-i alkalommal a mai jazzélet egy kiemelkedő egyéniségét, az amerikai Brian Charette-et látja vendégül a Modern Art Orchestra. Fekete-Kovács Kornél zenekarvezető közel egy éve tervezi a közös munkát a New York-i orgonistával, amely most izgalmas keretek közt valósul meg, hiszen a Charrette és a MAO szerzői által komponált közös repertoár a concert és a próbák alkalmával felvételre kerül.

Nem teljesen véletlen egybeesés, hogy MAO Master Class program keretein belül ez alkalommal szintén orgonista-zeneszerző mutatkozik be. A különleges hangszerre és big band–re komponált darabjain keresztül Vass Bencét ismerheti meg a közönség.

Jegyek elővételben 1800 forintos áron, a koncert napján 2200 forintos áron kaphatók a helyszínen,
az InterTicket országos Jegypont hálózatában, valamint a bmc.jegy.hu oldalon.

℗ BMC

Galéria
2Kép
2020 április 26 vasárnap