Program

László Attila Fusion Circus

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • László Attila - gitár
  • Nagy János 'Yancha' - billentyűs hangszerek
  • Lattmann Béla - basszusgitár
  • Zombori Attila - dob
  • Pecze Balázs - trombita
  • Soso Lakatos Sándor - szaxofon
  • Csapó Krisztián - harsona

A László Attila Fusion Circus a Liszt-díjas gitárművész, zeneszerző és pedagógus László Attila legújabb formációja. A 2019-ben alapított zenekarban a ritmusszekció mellett háromtagú fúvósszekció kapott helyet, kibővítve a zenekarvezető dinamikus jazz-rock szerzeményeinek hangszerelési lehetőségeit. Mivel a zenekar minden tagja egyben kiváló szólista is, a Fusion Circus koncertjei nevéhez híven a hangszínek és ritmusok izgalmas keverékét, fúziós elegyét kínálják.

László Attila a jazz olyan nagyságaival játszott együtt, mint Anthony Jackson, Bob Mintzer, Randy Brecker, James Moody, Tommy Campbell, Billy Cobham és Peter Erskine. Saját zenekarait 1975 óta vezeti. Az 1980-as években Tony Lakatossal közösen alapította a Things zenekart, amely úttörő szerepet vállalt a fúziós jazz magyarországi meghonosításában. Zeneszerzőként, hangszerelőként és gitárosként több mint 28 éve együtt dolgozik Charlie-val koncerteken és lemezfelvételeken. Nevéhez fűződik a Charlie Jazz formáció zenei koncepciójának kialakítása a 2000-es években, és a Cserháti Zsuzsa zenei visszatérését jelentő albumokon is meghatározó szerepet vállalt.

 

A koncert a Felhangolva! program keretében, a MOL-Új Európa Alapítvány támogatásával valósulhatott meg. További részletek és programok: https://felhangolva.hu/

Jegyek 3200 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
2Kép
2024 június 14 péntek