Program

Izrael 75 Jazzfókusz | Apifera (IL/US)

Stones Throw Records
20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Rejoicer - billentyűk
  • Nitai Hershkovits - billentyűk
  • Jonathan Albalak - basszusgitár
  • Amir Bresler - dob

Galériajegyek kedvezményes áron a helyszínen kaphatók a koncertre abban az esetben is, ha online elővételben már elfogytak a jegyek.
Italkínálatunk az alsó szint bárpultjánál érhető el a galérián helyet foglaló vendégeink részére.

Az izraeli Apifera quartetben négy szólista – Nitai Hershkovits, a Rejoicer néven ismert Yuval Havkin, Amir Bresler és Yonatan Albalak – fog össze, hogy az elektronikus és akusztikus hangzások elegyéből olyan transzcendens harmóniákat hozzanak létre, amelyek tükrözik a természet lenyűgöző gazdagságát és törékeny egyensúlyát. A négy zenész már számos felvételen játszott együtt, első önálló albumuk 2021-ben jelent meg a Stones Throw gondozásában. Ezen a lemezen az együttes improvizatív és életteli megközelítést választott: mindössze három nap alatt írták meg és rögzítették a teljes anyagot. Korábbi EP-jükből (6 Visits) pedig az elektronikus jazz quartet zenei génkészletét ismerhetjük meg, hiszen Madlib, Duke Ellington, a Massive Attack, Szergej Prokofjev, a Sunbear, McCoy Tyner és Squarepusher zenéinek átdolgozása elidegeníthetetlenül beépült az Apifera szótárába.

 

Jegyek 3500 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
2Kép
2023 május 12 péntek