Program

ELMARAD | EurOpus | Darrifourcq – Hermia – Ceccaldi (FR/BE)

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Manuel Hermia - szaxofon, fuvola, bansouri
  • Valentin Ceccaldi - cselló
  • Sylvain Darrifourcq - dob

Kedves Vendégeink!
Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy a koncert a szeptember 1-től bevezetett határzár miatt, vis maior okokból elmarad. Az online megvásárolt belépőjegyek árát az InterTicket Kft. automatikusan visszatéríti, a személyesen vásárolt jegyeket a BMC jegypénztárában válthatják vissza. Kérjük, kövessék figyelemmel weboldalunkat a programokkal kapcsolatban.
Megértésüket és együttműködésüket köszönjük:
BMC – Opus Jazz Club


“A Hermia, Ceccaldi és Darrifourq hármas hihetetlen zenei élményt közvetít. Leckét adnak arról, hogyan lehet ötvözni a nyers és hangos kitöréseket az apró nüanszokkal, a meglepetést okozó váltásokat a gyönyörű lírai passzázsokkal… Minden, amit itt hallunk, frissítően hat.” (Thierry Quénum, Jazzman)

“Európa egyik legizgalmasabb együttese.” (Tony Dudley-Evans, London Jazz News)

“Zenéjük maga a pillanatban rejlő spontaneitás, energia és lelkesedés” (Nicolas Dourlhès, Citizenjazz.com)

Nyers energia és lobogó intenzitás határozza meg azt a tünékeny élményt, amelyet Manuel Hermia, Valentin Ceccaldi és Sylvain Darrifourcq hoz létre új koncertprogramjában. A francia-belga trió a szaxofon, cselló és dob lehetőségeit a végsőkig kihasználja: nem szűnő lelkesedéssel jutnak el a vonó minimalista csikordulásaitól a forgószélszerű hangörvényekig. Sylvain Darrifourcq szokatlan hangkeltő eszközei tökéletesen rímelnek Valentin Ceccaldi kreatív csellójátékára, mely egyszerre dallamos, harmonikus és perkusszív. A kettejük által alkotott zenei szövetet Manuel Hermia lehengerlően költői szaxofonjátéka juttatja katartikus magasságokig.

Galéria
2Kép
2020 szeptember 30 szerda