Program

Effected Band

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Fekete-Kovács Kornél - trombita, szárnykürt, elektronika
  • Endrődy Zsófia - ének, narráció
  • Fenyvesi Márton - gitár, elektronika
  • Dés András - ütőhangszerek, elektronika

Az EFFECTED Band négy tagja négy különböző generációt képvisel az együttes hangjában és hangzásában. Ebből is következik, hogy a szélsőségek, a műfajok keveredése nagyon jellemzőek zenéjükben. Előadásaikban az elmélyültség, a letisztultság éppúgy tettenérhető, mint a folytonos határ-feszegetés, helyenként megdöbbentő váratlan hangzások megjelenése. Zenéjükkel egy olyan különleges játszóteret alakítottak ki, amelyben a saját szabályaik szerint engedhetik szabadjára az alkotás iránt érzett minden vágyukat. Mindnyájan megszólalnak akár saját, ‘akusztikus' hangjukon is, de a technológia, az elektronikus hangszerek nagyon fontos részét képezik előadásaiknak.

Beyond The Mountain című műsorukat hét, az előadás pilléreit alkotó dal és a közöttük megszólaló improvizált átvezető részek alkotják. Az eredmény egy műfaji határok közé nehezen szorítható meditatív, elektro-ambient muzsika, a jazz és helyenként a klasszikus zene elemeivel fűszerezve. Hangzásuk nagy hangsúlyt helyez a pillanatra, a jelen megélésére, az itt-és-mostra. Az előadás muzsikusnak és hallgatónak egyaránt egy belső utazás, társas játék hangokkal, gondolatokkal.

facebook.com/effectedband

Jegyek 1500 forintos áron kaphatók a helyszínen,
az InterTicket országos Jegypont hálózatában, valamint a jegy.hu oldalon.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba
váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!

Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.

Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

2018 január 25 csütörtök